Inschrijving Timmerdorp Egmond aan den Hoef

Welkom bij de inschrijving van Timmerdorp Egmond aan den Hoef. Vul hieronder de gegevens in van de hulpouder(s) en kind(eren). Daarna kunt u betalen. De kosten zijn 22 euro per kind.

Timmerdorp Egmond aan den Hoef is vooral bedoeld voor kinderen uit Egmond aan den Hoef. Deze hebben voorrang bij de indeling

Er kunnen dit jaar maximaal ongeveer 120 kinderen meedoen.

  Gegevens kind

  Gegevens hulpouder

  Als hulpouder help je per kind minimaal 1 dagdeel mee bij een hut. Selecteer hieronder welk dagdeel de voorkeur heeft. De organisatie deelt de hulpouders in, maar onderling ruilen mag. Als u meerdere kinderen tegelijk opgeeft moet u voor die meerdere kinderen een tweede hulpdatum of een tweede hulpouder opgeven.


  Hoeveel extra helpers komen er mee?
  Ik wil graag helpen bij de puzzeltocht op woensdagmiddag
  Ik heb EHBO en/of BHV

  Bij deze willen wij jullie informeren dat in het kader van de privacywet de gegevens van jullie kind of kinderen uitsluitend gebruikt worden door de organisatie en de betrokken vrijwilligers van het Timmerdorp. Na het Timmerdorp zullen de gegevens worden verwijderd. Tijdens het Timmerdorp worden er foto’s gemaakt. Heb je er bezwaar tegen dat wij de foto’s van jouw kind of kinderen publiceren op internet? Geef dit dan van tevoren aan.

  Nick PeetoomInschrijven kind 3